Havefest sommeren 2017

Jeg har arbejdet som Mobil DJ igennem mere end 20 år og har dermed oparbejdet en kæmpe erfaring i at starte en fest op og gøre den til noget særligt.

Derfor går Du / I ikke galt i byen når i bestiller mig til, at klare musikken til jeres næste arrangement, hvadenten det er konfirmation, fødselsdag, Bryllup eller Firmafest. Så har vi musikken og erfaringen til at sætte gang i festen.

Med erfaringen kommer også den store musikviden til sin ret. Jeg elsker personligt årtierne i 70 - 80´erne og hvem husker ikke de glade 90´ere ? Dermed ikke sagt, at vi ikke er med på noderne med det nyeste nye.

Jeg elsker jobbet som DJ, at være ude og spille og gør det fordi jeg syntes det er sjovt......ellers er der jo ikke nogen grund til at være ude hele natten

Når du/i booker mig som musikalsk underholdning til dit arrangement, så sikrer jeg at alle dine specielle ønsker og krav til festen er aftalt, allerede inden festen starter.

Vi tager en snak om dine / jeres forventninger inden arrangementet, så jeg "falder", ind i festen, er det galla, sa kommer jeg i smoking, er det casual kommer jeg i casual tøj.

Når jeg ikke er ude på mobiljobs så spiller jeg blandt andet på Old Irish Pub over hele Sjælland, dog er der størst chance for at løbe ind i mig bag pulten på Amager, Helsingør, Lyngby eller Køge :-)  

Vi ses på dansegulvet - Jeg er klar bag pulten.............. og spiller gerne dit musikønske :-)

 

Henrik